آموزش صحیح حرکت جلو بازو چکشی در بدنسازی
- به حالت ایستاده پاهای خود را به اندازه عرض شانه باز کرده و موازی یکدیگر قرار دهید سعی کنید زانوهای خود را کمی خم و لگن خود را جمع نگه دارید.
- در هر ست خود یک دمبل به حالت چکشی گرفته و آرنچ ها را به بدن بچسبانید.
- بازوهای خود را ثابت نگه داشته،دمبل را به قسمت بالایی قفسه سینه نزدیک کنید.
- به اًرامی دمبل ها را به نقطه ی شروع حرکت بازگردانید و مجددا حرکت را تکرار کنید .
نکات مهم:
- اگر شما در ناحیه آرنج خود درد دارید حرکت جلو بازو چکشی توصیه نمیشود .
- عضله ی دو سر بازوی خود را در بالای حرکت به صورت منقبض نگه دارید.
- برای بالا آوردن دمبل بدن خود را حرکت ندهید و مچ دست خود را خم نکنید.
- مچ دست شما باید با ساعد شما هم راستا باشد.
- عمل بازدم را هنگامی که دمبل را به سمت بالا حرکت میدهید و عمل دم را هنگامی که مجددا به نقطه ی شروع حرکت باز میگردانید انجام دهید.
- اگر احساس میکنید هنگام اجرای حرکت جلو بازو چکشی بدنتان را حرکت میدهید و از آن کمک میگیرید،سعی کنید دمبل ها را سبک تر انتخاب کنید.
نکات آناتومیکی:
- انجام حرکت جلو بازو دمبل چکشی نیازمند این است که کف دستها به طرف یکدیگر باشند و دستان شما دور میله دمبل را احاطه کنند.
- برای به حداکثر رساندن درگیری عضلات ساعد٬ انگشت شست باید به طرف بالا باشد و مچ دست به حالت عمود بر سطح زمین.
سخن مربی:
اما در تمرین جلو بازو چکشی، عضلهی اصلی که به کار گرفته میشود، عضله ساعد زند بالایی است. این عضله، به نسب عضلهی دوسر بازویی کوچکتر است. این عضله از استخوان بازو آغاز شده و سپس به استخوان رادیوس که در قسمت خارجی ساعد قرار دارد میپیوندد.
حرکت دهندهی اولیه، هنگامی که کف دست شما نه رو به بالاست و نه رو به پایین، یعنی دقیقا مشابه تمرین جلو بازو چکشی، این عضله است. در این تمرین، عضلات بازویی قدامی و دوسر بازویی نیز بعنوان ماهیچههای کمکی به کار گرفته میشوند.
عضلات درگیر در حرکت:
عضلات اصلی: عضله بازویی زند بالایی
دیگر عضلات: عضله بازویی، عضله سه سر بازو،عضله دراز باز کننده مچ به زند بالایی، عضله کوتاه باز کننده مچ به زند بالایی، عضله خمکننده مچ به زند پایینی،عضله دراز کفدستی، عضله خمکننده مچ به زند پایینی، عضله خمکننده مچ به زند پایینی
منبع: فیت ترین
خوب بود
عالی